Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Χειμάδι του Δ.Τεμπών η ετήσια χοροεσπερίδα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδίου στην κεντρική πλατεία του ομώνυμου χωριού.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό νεανικό τμήμα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδίου με την εξαιρετική χοροδιδάσκαλο κα. Κουκουθάκη Βάσω.

Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος αναφέρθηκε:

Πολλά συγχαρητήρια στον δραστήριο Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χειμαδίου για την σημερινή επιτυχημένη εκδήλωση, καθότι είναι και το μικρότερο χωριό που εκπροσωπεί τον Δήμο σε πολλά ανταμώματα σε όλη την Ελλάδα. Τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στα νεα παιδιά του χορευτικού τμήματος του συλλόγου, που με την βοήθεια της χοροδιδάσκαλου κα Βάσω Κουκουθάκη ομορφαίνανε την αποψινή εκδήλωση.
Από την πλευρά μας ως δημοτική παράταξη θα είμαστε δίπλα στους συλλόγους και στους νέους και θα στηρίζουμε τις προσπάθειες τους. 

Τον κ.Κολλάτο συνόδευαν,οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Κ.Ευάγγελος Σιόντας, Ιωάννης Αργυρίου, Μιχαήλ Ανδρέου, Κώστας Λίταινας, Αικατερίνη Καρατέγου, οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι κ.Θεόδωρος Παράφορος, Βασιλική Σαμαρίνα κα.