Στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου, στο γραφικό εξωκκλήσι που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής.
Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους πιστούς. Συνάμα με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την ιδιαίτερη τιμή να απαγγείλει το «Πάτερ Ημών».
Κατά την παρουσία του στην Πανήγυρη ο Θανάσης Παιδής συνεχάρη θερμά τον παλαιό δασικό υπάλληλο Νικόλαο Φτάκα, καθώς αποτελεί την «ψυχή» της εορτής σ’ αυτό το όμορφο μέρος, το οποίο εν πολλοίς δημιούργησε και φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια. Το παράδειγμά του αποτελεί ζωντανό «φάρο» ανιδιοτελούς προσφοράς στο όνομα της Ορθοδοξίας.
Μετά το τέλος των θρησκευτικών τελετών ο Θανάσης Παιδής για μία ακόμη φορά παρέμεινε κοντά στους πολίτες που κρατούν ζωντανά τα χωριά, ώστε να ακούσει με προσοχή τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους.
Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής ανέφερε τα εξής:
«Χαρά και ευλογία αποτέλεσε για εμάς να βρεθούμε για μία ακόμη χρονιά στο γραφικό εξωκκλήσι του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου, ώστε να συνεορτάσουμε με τους συμπολίτες μας την ιερή μνήμη του.
Οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήριά μας στον κ. Νικόλαο Φτάκα, όπως και σε όλους τους κτήτορες, που δημιούργησαν αυτόν τον όμορφο χώρο λατρείας και προσευχής.
Παράλληλα, με πρώτο τον κ. Φτάκα να πούμε ένα μεγάλο “μπράβο” στους κατοίκους του Ευαγγελισμού που διατηρούν σε εξαιρετική κατάσταση το γραφικό εκκλησάκι και τον περιβάλλοντα χώρο.
Τα χωριά μας είναι οι ρίζες μας και οι ρίζες μας συνδέονται άρρηκτα με την Ορθοδοξία που αποτελεί βασικό στοιχείο της ταυτότητάς μας. Γι’ αυτό είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά στους συμπολίτες μας που παραμένουν στις εστίες τους στηρίζοντάς τους έμπρακτα στην αντιμετώπιση των ζητημάτων και των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.