Όλος ο εξοπλισμός στρατού που χρειάζεσαι για να υπηρετήσεις την πατρίδα με όλα τα… κομφόρ, σε περιμένει στο ηλεκτρονικό κατάστημα Tuff Men’s Gear. Κάνε τη λίστα σου και εξερεύνησε την πλούσια συλλογή με όλα τα απαραίτητα! Υπνόσακος, αδιάβροχο, σετ λουκέτα, άρβυλα ελληνικού στρατού, θήκες ξυριστικών, ταυτότητες στρατού, πετσέτες μπάνιου και προσώπου, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, ωτοασπίδες, τσάντες νεοσύλλεκτου φαντάρου και ό,τι άλλο θα σου χρειαστεί στη θητεία σου, απέχει από σένα ένα μόνο click! Κάνε σήμερα την ηλεκτρονική σου περιήγηση και απόκτησε εγκαίρως όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου την ημέρα που θα παρουσιαστείς στο κέντρο εκπαίδευσης!

 

Πακέτα νεοσύλλεκτων για να είσαι έτοιμος για όλα!

Τα πακέτα νεοσύλλεκτων είναι… σωτήρια για εσένα που θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, γιατί σου εξοικονομούν χρόνο και κόπο! Εάν ετοιμάζεσαι, λοιπόν, για φαντάρος, απευθύνσου στο πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στρατιωτικών ειδών. Στο Tuff Men’s Gear, θα βρεις το πακέτο σου, που περιλαμβάνει τσάντα ταξιδιού 100L, μπλουζάκι παραλλαγής ελληνικού στρατού, φούτερ με εσωτερική επένδυση, αντιιδρωτικό μπλουζάκι σε μαύρο χρώμα και υπνόσακο βαρελάκι. Επίλεξε ανάμεσα από πακέτα Active, Advance, Standard και Upgrade, ανάλογα με τις ανάγκες σου και εξοπλίσου με τα ρούχα στρατού που θα χρειαστείς για τη θητεία σου στον στρατό!

 

Οδηγός νεοσύλλεκτου για να μην αναρωτιέσαι τι χρειάζεσαι!

 

Ο οδηγός νεοσύλλεκτου σου λύνει όλες τις απορίες για να πάψεις να αναρωτιέσαι «τι θα χρειαστώ ως νεοσύλλεκτος φαντάρος»! Με ένα click θα δεις τι χρειάζεται στον στρατό, ώστε να προμηθευτείς χωρίς άγχος, όλα τα πράγματα που θα πρέπει να έχεις μαζί σου! Έγγραφα, ρούχα-εξοπλισμός, είδη προσωπικής υγιεινής και ό,τι άλλο απαιτεί η θητεία σου περιλαμβάνεται στον οδηγό νεοσύλλεκτου και το Tuff Men’s Gear θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα πάντα! Επισκέψου, λοιπόν, το tuffmensgear.com και απόκτησε εύκολα και γρήγορα όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι… «προβλεπέ»!