Υποψήφιος με το συνδυασμό «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Παράφορος.

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κολλάτου ως υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Καλοχωρίου- Χειμαδίου ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Παράφορος ένας από τους πλέον επιτυχημένους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμενος στο κλάδο της κτηνοτροφίας και εμπορίου.

Σε δήλωση του ο κ. Παράφορος:

” Ύστερα από ώριμη σκέψη και με γνώμονα το καλό των συνδημοτών μου αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Το δημοτικό διαμέρισμα Καλοχωρίου -Χειμαδιού χρειάζεται λύσεις και τις χρειάζεται άμεσα, διαβεβαιώνω τους συνδημότες μου ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις γνώσεις και τις δυνατότητες μου. Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο για την ευγενική του πρόσκληση που με απηύθυνε.

Σε δήλωση του ο κ. Κολλάτος :

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας έναν νέο άνθρωπο, εργατικό, οργανωτικό, παραγωγικό, με όρεξη για προσφορά στον τόπο μας. Χαίρομαι που άνθρωποι άξιοι επαγγελματίες, αυτοδημιούργητοι, άνθρωποι που γνωρίζουν την εργασία, τον κόπο και τον τόπο μας, να στηρίζουν το όραμα για την αναγέννηση του Δήμου μας. Συνεισφέρουν με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Η στήριξη αυτών των ανθρώπων είναι η δύναμή μας και η ευθύνη μας. Συμπορευόμαστε κοιτώντας μπροστά και αγωνιζόμαστε για την αναμόρφωση του Δήμου μας».

Καλώς ήρθες φίλε Θοδωρή. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.