Τον αξιωματικό ε.α. Γεώργιο Γουργιώτη που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αγιάς στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης στον συνδυασμό "Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον".

Ο κ. Γουργιώτης προσχώρησε στο συνδυασμό με το εξής μήνυμα: «Γεννήθηκα στο Σκλήθρο Αγιάς. Είμαι Αξιωματικός ε.α. και υπηρέτησα στην Πολεμική Αεροπορία επί τριάντα χρόνια σε διάφορες Μονάδες και θέσεις ευθύνης. Μετά την αποστρατεία μου ασχολούμαι διαρκώς με τα κοινά, μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσα Πρόεδρος του «Πολιτιστικού Συλλόγου Σκλήθρου», απ΄όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω δραστηριότητες στους τομείς του πολιτισμού, του εθελοντισμού, αλλά και σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον.

Με την συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου επιδιώκω μια ακριβοδίκαιη και συνολική προσέγγιση των προβλημάτων του Δήμου Αγιάς χωρίς διακρίσεις και χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Η ειλικρίνεια, η διαφάνεια, η νομιμότητα και η εντιμότητα, είναι τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και μ΄ αυτά θα πορευτώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με στόχο την αναβάθμιση του Δήμου Αγιάς.

Ανταποκρινόμενος στο τιμητικό κάλεσμα του Υποψηφίου δημάρχου Αγιάς Θεόδωρου Ριζούλη, συμμετέχω σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Αγιά, Ένας Δήμος ένα μέλλον», γιατί θεωρώ καθήκον μου να είμαι ενεργός στα κοινά του τόπο μου».