Το μήνυμα ότι ο λαός θα πρέπει να γεμίσει την κάλπη με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ελπίδας και του αγώνα, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, έστιλε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Λαμπρούλης, μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Λαμπρούλης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, " την επομένη των εκλογών, όποια κι αν είναι η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο, αυτό που θα μετρήσει πραγματικά για το λαό είναι ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο κίνημα, μοναδικό «αντίπαλο δέος» στην αντιλαϊκή πολιτική που θα κλιμακώνεται. Τώρα δεν μπορούν να εκβιάσουν με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν μέχρι την προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Με τα διλήμματα περί «κυβέρνησης ή ακυβερνησίας» ή με το «δίλημμα μούφα» περί «προοδευτικής»κυβέρνησης. Ολα αυτά κατέρρευσαν στις 21 Μαΐου.

Τώρα, πλέον, όλοι ξέρουν στην πράξη και όχι στα λόγια ότι κάθε ψήφος στο ΚΚΕ υπηρετεί άμεσα, από την επόμενη κιόλας μέρα, τον αγώνα. Μέσα στο τελευταίο μήνα η άνοδος του ΚΚΕ ενίσχυσε και τροφοδότησε νέους αγώνες που ξέσπασαν αμέσως μετά τις εκλογές. Οι βουλευτές και οι υποψήφιοι του ΚΚΕ ήταν εκεί, όπου τους χρειάστηκε ο λαός, στην πρώτη γραμμή, παλικαρίσια, δίπλα στον λαό, στους εργαζόμενους, στην εργατική τάξη. Αυτή είναι και η μόνη πραγματική αντιπολίτευση που χρειάζεται και έχει ανάγκη ο λαός μας."

Πρόσθεσε ακόμα ότι "το ΚΚΕ είναι αποδεδειγμένα η σταθερή, μαχητική δύναμη που αντέχει στις πιέσεις και αποτελεί την πραγματική αντιπολίτευσυπέρ των λαϊκών συμφερόντων μέσα και έξω από τη Βουλή. Θα προβάλλει αγωνιστικά τις προτάσεις για τις αυξήσεις μισθών και συντάξεων, για να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί, για να παρθούν μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια, για κάθε οξυμένο λαϊκό πρόβλημα.

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ, που  πρωταγωνιστεί καθημερινά για να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα και να μπουν εμπόδια, να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα. Για να είναι περισσότεροι οι κομμουνιστές στη Βουλή που θα αντιπαλεύουν και θα αποκαλύπτουν τα αντιλαϊκά σχέδια, να είναι πιο δυνατή η φωνή των εργαζομένων. Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να δυναμώσει ξανά στο λαό η ελπίδα που γεννά ο αγώνας για την κοινωνική ανατροπή, για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο."