Σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη στην Καλλιπεύκη.

Εκεί, στην πλατεία του χωριού, ο Δήμαρχος Τεμπών ανακοίνωσε τα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τετραετίας και φανέρωσε το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας.

Αρκετοί κάτοικοι της Καλλιπεύκης ήταν εκεί για να ακούσουν το πρόγραμμα του Δημάρχου Τεμπών.

Παρόλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε η δημοτική Αρχή τη διάρκεια της τετραετίας, τα κατάφερε περίφημα και ζητά από τους πολίτες την ψήφο εμπιστοσύνης. Ακόμη, ο Δήμαρχος Τεμπών πρόσθεσε ότι θα πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερα έργα και μάλιστα ξεκινώντας από την ανακατασκευή της αγροτικής οδοποιίας.

Οι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν και θα βελτιωθούν και το έργο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Τόνισε ότι κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες η Καλλιπεύκη ήταν πάντοτε προσβάσιμη, σε συνεργασία βέβαια και με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών τόνισε ότι δέχεται πυρά σε κάθε προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης.

Μηδενίζει το έργο της δημοτικής Αρχής και υποστηρίζει ότι όλα τα έργα πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια κατά τη διάρκεια της θητείας του. Συνεχίζει να κοιτάει στα μάτια τους δημότες και να ζητά την ψήφο τους, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιεί απερίφραστα και ανερυθρίαστα ασύστολα ψεύδη.

Επίσης, δε δίσταζε να κατηγορεί και να εκβιάζει τους υποψήφιους του Συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, αψηφώντας τις δικές του πράξεις, στέλνοντας ο ίδιος τους δικούς του υποψηφίους στον Εισαγγελέα για το έλλειμμα που βρέθηκε στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Τεμπών.

Πριν ακόμη καλά καλά προλάβει να ολοκληρώσει την ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, ανακοινώθηκε στους κατοίκους της Καλλιπεύκης ότι το ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ θα ενώσει το χωριό με την πόλη της Λάρισας. Ένα αίτημα των κατοίκων, το οποίο έγινε αμέσως πράξη!

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα ισχύσουν τα δρομολόγια.

Στο τέλος ο Δήμαρχος Τεμπών προσέθεσε: "ζητούμε για άλλη μία φορά να μας εμπιστευτείτε. Ζητούμε την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε πολλά έργα.

Είμαστε ο μοναδικός Συνδυασμός και η μοναδική δημοτική Αρχή, η οποία μπορεί να πάει τον Δήμο Τεμπών πιο μπροστά. Αποτελούμαστε από 134 υποψήφιους, ικανούς και έτοιμους να συνεισφέρουν και να δουλέψουν για το Δήμο. Για το όραμά μας να γίνει πράξη, για έναν καινοτόμο και σύγχρονο Δήμο Τεμπών.

Μόνο εμείς μπορούμε να ξεπεράσουμε με δουλειά και επιτυχία τις δυσκολίες και να συγκεράσουμε όποιες διαφορές. Συμπεριφερόμαστε σε όλους τους πολίτες το ίδιο και χωρίς διακρίσεις".