Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» κατέρχεται ο Παναγιώτης Νταής.  Είναι οικονομολόγος, ενώ δραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από  το 2006. Εκλέγεται το 2014 στον Δήμο Λαρισαίων με Δήμαρχο τον Απόστολο Καλογιάννη και αναλαμβάνει  Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Το Νοέμβριο του 2016 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Οικονομίας & Ανάπτυξης, ενώ από το Νοέμβριο του 2021 μέχρι τον Απρίλιο 2022 είναι Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος. 

Παράλληλα έχει εκλεγεί και συμμετέχει ως: εκπρόσωπος στην Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας & στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), μέλος στο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμου Λαρισαίων “ΟΛΟΝ” Α.Ε, μέλος στο  Δ.Σ. & την εκτελεστική επιτροπή του  (ΦΟ.Δ.Σ.Α.). 

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.), στο οποίο έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση  και έχει εκλεγεί:

Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (Σ.Τ.Α) του Ο.Ε.Ε., μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε. και μέλος της Διοίκησης του Περιφερειακού τμήματος Ο.Ε.Ε. Θεσσαλίας. 

Σε σχετική δήλωσή του σημειώνει τα εξής: 

«Είναι για μένα μεγάλη τιμή, αλλά και ύψιστη ευθύνη να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις  μαζί με τους πολίτες της Λάρισας, ώστε την επομένη των δημοτικών εκλογών να  συνεχίσουμε  την προσπάθεια για μία πιο ανθρώπινη πόλη.

Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη και αν αυτό μεγαλώνει την ευθύνη μας, θα επιμείνουμε στο δρόμο που χαράξαμε εξαρχής. 

Στις 8 Οκτώβρη επιμένουμε Αυτοδιοικητικά, επιλέγουμε την συνέχιση του έργου, επιλέγουμε στρατηγική, επιλογές που αφορούν την κοινωνία και τον Δήμο μας.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να επαναβεβαιώσουμε την ταυτότητα της ΄΄Συμπαράταξης Λαρισαίων»,  μιας παράταξης που συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις, με πολίτες της Λάρισας που προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και πιστεύουμε στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Θεσμό,  που όλα αυτά τα χρόνια ανανεώσαμε, με την συμμετοχή των πολιτών, τις συνέργειες, με τον κοινό βηματισμό με όλους τους φορείς της πόλης (επιμελητήρια, εμπορικός σύλλογος, επιστημονικοί σύλλογοι, ομοσπονδίες  κ.α.) και την συμπερίληψη όλων των κοινωνικών ομάδων,  στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας, της κοινωνικής συνοχής, της κοινωνικής αλληλεγγύης   της εξωστρέφειας, της τουριστικής προβολής, του πολιτισμού, της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, με στόχο την ανάδειξη της Λάρισας σε πρώτο Περιφερειακό πόλο Ανάπτυξης. 

Οι Λαρισαίοι, στην μεγάλη πλειονότητα αναγνωρίζουν την  προσπάθεια που κάνουμε στην πόλη, και δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους στην «Συμπαράταξη Λαρισαίων» που δίνει καθημερινές μάχες,  που μοχθεί να  αλλάξει την πόλη.

Και εμείς εδώ στη Λάρισα, γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει συνεργασία, συνεννόηση και σεβασμός στην διαφορετική άποψη, αφού το εγχείρημα της Συμπαράταξης είναι ένα ενωτικό εγχείρημα δημοτικών παρατάξεων, κινήσεων και  πολιτών  που αποτελεί παράδειγμα για όλη τη χώρα. 

Την επόμενη δημοτική περίοδο, πρέπει να σχεδιασθεί και να επικεντρωθεί  και η δική μας πρόταση για τη παραγωγική ανασυγκρότηση της Λάρισας, πάντα στα πλαίσια του περιφερειακού σχεδιασμού. Μαζί με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, οφείλουμε να θέσουμε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα προχωρήσουμε την αποκεντρωμένη διαδικασία διαλόγου, με στόχο την κατάρτιση του Τοπικού Σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. 

Η διασύνδεση και η δικτύωση μεταξύ επιμελητηρίων, επιστημονικών φορέων, παραγωγών, πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων  και τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί τη διέξοδο για τον περιφερειακό ανασχεδιασμό του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, ιδιαίτερα του αγροτοδιατροφικού, που είναι ο βασικός πυλώνας της Τοπικής οικονομίας. 

Αυτά είναι τα επίδικα της επόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου και όχι «ανούσιες μεγαλοστομίες». Γιατί η πολιτική δεν είναι χυλός. Δεν χωράνε όλα παντού. 

Θέλουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και δεσμεύομαι να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, όπως το έπραξα όλα αυτά τα χρόνια από  την θέση του Αντιδημάρχου που σχεδιάσαμε και πετύχαμε, μαζί, πολλά.

Η επιλογή μας στις εκλογές του Οκτώβρη θα χρωματίσει το μέλλον του Δήμου  μας και όχι τον εκλογικό χάρτη. Πιστοί στο έργο μας, δημιουργούμε το μέλλον του Δήμου μας.»