Τα Γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα, επισκέφτηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ  Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιο Μάνο, με κύριο θέμα την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα δίκτυα της ΔΕΗ από την καταστροφική θεομηνία. Ειδικότερα ζήτησε επιπλέον συνεργείο αποκατάστασης των ζημιών που αφορά μετασχηματιστές, είτε πεσμένες ασφάλειες, είτε κατεστραμμένα δίκτυα. Ειδικά στις περιοχές του Κιλελέρ, των Φαρσάλων και της Αγιάς οι ζημιές είναι σοβαρές και οι αγρότες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα για να ποτίσουν τα χωράφια τους, ειδικά τώρα που ξεκινά η αρδευτική περίοδος.

Ο κ. Μάνος δεσμεύτηκε και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, για την αποστολή συνεργείου από την Αλεξανδρούπολη που θα επιταχύνει την αποκατάσταση των βλαβών.

Στην συνέχεια ο κ. Καπετάνος έθεσε το θέμα της αναβάθμισης του Σταθμού στο Μακρυχώρι, που θα υποβοηθήσει τα Τέμπη και την Αγιά στο να μην υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, γεγονός που όπως τόνισε η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ προχωράει κανονικά με ορίζοντα υλοποίησης την τριετία.

Επίσης έγινε αναφορά στο θέμα του δικτύου στην ΒΙ.ΠΕ Λάρισας όπου δεκάδες επιχειρήσεις έχουν ανάγκη εξοικονόμησης ρεύματος για την συνέχιση της λειτουργίας τους.

Τέλος ο Λαρισαίος πολιτικός έθεσε το θέμα της μετεγκατάστασης φωτοβολταϊκών που έχουν βυθιστεί κάτω από το νερό, ειδικά στην περιοχή της Κάρλας, με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να δείχνει κατανόηση στην επίλυση του θέματος αυτού.

Μετά την συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ ο κ. Καπετάνος δήλωσε: Ευχαριστώ θερμά τον κ. Μάνο διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ για ταάμεσα αντανακλαστικά του στην γρήγορη αντιμετώπιση των ζημιών από την θεομηνία στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στα χωράφια των Λαρισαίων αγροτών. Η αποστολή επιπλέον συνεργείου εξοικονομεί χρονοώρες εργασίας για τους αγρότες μας.

Ευχαριστώ πολύ επίσης τον κ. Γιώργο Αθανασιάδη Γενικό Διευθυντή Δικτύων, τον κ. Αλέξη Δήμου Περιφερειακό Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Θεσσαλίας-Στερεάς, τον κ. Λάμπρο Σαμαρά Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας, την κα Νταλλή, και τον κ. Παναγιώτη Μακρυγιάννη Προϊστάμενο υποκαταστήματος Φαρσάλων, για την ενημέρωση και την αρωγή στην επίλυση των αιτημάτων.