Συνάντηση στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Γιώργο Στάσση πραγματοποίησε ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε ζητήματα που αφορούν την πληγωμένη Θεσσαλία.

Μετά την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τον Θεσσαλικό κάμπο, ο Λαρισαίος Βουλευτής ασχολείται διαρκώς με την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων που καθημερινά ανακύπτουν.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Καπετάνος στη συνάντηση του με τον κ. Στάσση, του μετέφερε όλη την κατάσταση που επικρατεί στην περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα στο Νομό Λάρισας.

Ο Χρήστος Καπετάνος αφού συζήτησε με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ τα προβλήματα, μετά το πέρας της συνάντησης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Γιώργο Στάσση για να του μεταφέρω την επόμενη μέρα του Νομού Λάρισας, ύστερα από τις ζημιές που άφησε πίσω της η πρόσφατη θεομηνία. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που αποτελούν την πλειοψηφία του Νομού, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, καθώς ακόμη δεν δύνανται να συνεχίσουν τις ασχολίες τους. Ζήτησα από τον κ. Στάσση να μην γίνουν διακοπές ρεύματος σε αγρότες του Νομού Λάρισας, οι οποίοι χρωστούν στη ΔΕΗ έως την ψήφιση της νέας ρύθμισης που θα αφορά και θα δίνει λύση στις οφειλές του αγροτικού ρεύματος.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Στάσση για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε και την προσοχή που έδειξε στα ζητήματα που του έθεσα. Με διαβεβαίωσε ότι ουδεμία διακοπή δηλωμένου αγροτικού ρεύματος δεν πρόκειται να γίνει.

Παράλληλα προσκάλεσα τον κ. Πρόεδρο, να επισκεφτεί την Λάρισα για να δει παράλληλα και τα προβλήματα των επιχειρήσεων αναφορικά με το ρεύμα,διερευνώντας την δυνατότητα ρύθμισης του ρεύματος των πληγεισών επιχειρήσεων..

Τέλος τον συνεχάρην για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ΔΕΗ και για την επενδυτική αξιοποίηση από την ΔΕΗ της εταιρίας Κωτσόβολος ΑΕ».