Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο της τράπεζας Πειραιώς (με κύριο τομέα τον αγροτικό) και είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα Απόστολο Μπίλλη, με κυρίαρχο θέμα τα προβλήματα στον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο της Θεσσαλίας μετά την κακοκαιρία Daniel και τις καταστροφικές πλημμύρες.

Στη συζήτηση συμμετείχαν εκ μέρους της τράπεζας οι κ.κ Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου (General Manager Αγροτικού Τομέα), Ιωάννης Χανιωτάκης και Γεώργιος Αβατάγγελος (Senior Director Αγροτικού Τομέα), καθώς επίσης και ο Κώστας Σπανούλης (Πρόεδρος πανελληνίου συνδέσμου Αγροτικών θεμάτων).

Επί τάπητος τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, με πρώτο απ' όλα τις υποχρεώσεις των ανθρώπων στις τράπεζες, ενώ ζητήθηκε από τον κ. Μπίλλη η στήριξη των μονάδων αυτών, προκειμένου να ξεκινήσουν να παράγουν.

Επίσης έγινε και μια ευρύτερη κουβέντα για όλους τους κλάδους που έχουν άμεση σχέση με την παραγωγική διαδικασία, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν.