Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον Παύλο Κατσιούρα, ο οποίος είναι μαθητής της Α΄ Λυκείου στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου που προσφέρθηκε να επισκευάσει μόνος του τα θρανία που είχαν υποστεί φθορές και έγινε κυριολεκτικά viral.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα 31-10-2022 ο μαθητής επισκέφθηκε τον Δήμαρχο, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου κ. Νούλα Ελένη καθώς και την Σύμβουλο Σχολικής Ζωήςτου ΕΠΑΛ και Αντιπρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τυρνάβου κ. Κυπαρίσση Θεοδώρα.
Η συζήτηση τόσο με τον μαθητή όσο και με τους εκπαιδευτικούς ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, ουσιαστική και γόνιμη. Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες του Παύλου όπως και τα προβλήματα που υπάρχουν στα ΕΠΑΛ.
Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα είχα την τεράστια χαρά να υποδεχθώ στον Δημαρχείο τον Παύλο Κατσιούρα, ο οποίος με την σπουδαία εθελοντική του δράση αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα. Τον συνεχάρην και του τόνισα πως με την πράξη του αυτή τίμησε και έκανε υπερήφανο όλο τον Δήμο Τυρνάβου. Παράλληλα, ο Παύλος αποτελεί ένα άκρως θετικό παράδειγμα, σε μία εποχή όπου συνεχώς μας έρχονται ειδήσεις βανδαλισμών και φθορών δημόσιας περιουσίας. Αποτελεί ένα παράδειγμα, ένα πρότυπο το οποίο οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεσμεύτηκα προσωπικά πως ως Δήμος θα στηρίξουμε και υλικά τον μαθητή μας για όσα τυχόν υλικά χρειασθεί