Ο συνδυασμός "Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης" του Δήμου Τεμπών, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής:

"Εδώ και λίγες ημέρες διαπιστώθηκαν εκτεταμένες ποσότητες παχύρρευστου υγρού ,να επιπλέουν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αιγάνης του Δ Τεμπών.

Επίσης παρατηρείται μια εντονη κινητικότητα των ομορων Δήμων Αγιάς και ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ για την εξήγηση του φαινομένου και την επίλυση του.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος κ. Μανώλης και η παράταξη του «σφυρίζουν» αδιάφοροι.

Αλήθεια δεν βλέπουν την έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε στην παραλιακή ζώνη;

Γιατί δεν τοποθετείται επίσημα ο Δήμαρχος και να ενημερώσει τους δημότες και τους επισκέπτες γι ´αυτή την κατάσταση;

Γιατί δεν προχώρησε σε δειγματοληπτικό ελεγχο των υδάτων σε πιστοποιημένα εργαστήρια για την ανάλυση τους οπως προέβησαν οι ομοροι Δήμοι Αγιάς και Διου-Ολύμπου;

Γιατί δεν συγκάλεσε ως όφειλε συνάντηση με τους επαγγελματίες της παραλίας για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και άλλα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν ενόψει της θερινής περιόδου;

Πώς εννοείται κκ της Δημοτικής Αρχής την στήριξη και την αναβάθμιση της παραλίας οταν δεν ενδιαφέρεστε για ένα ζήτημα που αμφισβητεί την ποιότητα των υδάτων μας;

Πως σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο θέμα και ποιο το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών σας;

Κύριε δήμαρχε Τεμπών δεν μπορεί να ζητάτε την συνεργασία των ανθρώπων της παραλίας και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών όταν είστε επιδεικτικά ΑΠΩΝ,σ ´ενα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Κύριε Μανώλη δεν μπορεί να περιμένετε βελτίωση της επισκεψιμότητας Ελλήνων και ξένων επισκεπτών ,όταν αδιαφορείται για την καθαρότητα των υδάτων.

Η παράταξη μας «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης»,παρακολουθεί προσεκτικά το όλο θέμα που προέκυψε ,καταγγέλλει την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και αναμένει εστω και τώρα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση του προβλήματος".