Την Παρασκευή 06/10/2023 το Κέντρο Κοινότητας Τυρνάβου μαζί με το Παράρτημα Ρομά πραγματοποίησαν συνάντηση με τα στελέχη του «Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας» του Δήμου Λάρισας στο πλαίσιο δικτύωσης των δομών.

Στόχοι της συνάντησης ήταν η δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας για τον έγκαιρό εντοπισμό θυμάτων έμφυλης βίας και ο καθορισμός του πρωτοκόλλου για την ασφαλή παραπομπή των γυναικών θυμάτων βίας στον ξενώνα.

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Κυρίτση Ναυσικά, παιδοψυχολόγο και την κα. Τερζενίδου Αθηνά, κοινωνική λειτουργό, για το θερμό κλίμα συνεργασίας και την ιδιαιτέρως χρήσιμη παροχή πληροφοριών πάνω σε θέματα διαχείρισης περιστατικών έμφυλης βίας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.