Με εργασίες για την κατασκευή της κεντρικής νησίδας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (μεταξύ των οδών Βόλου – Κουτσίνα) συνεχίζεται το έργο για την ολοκλήρωση του Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας.

Για τον λόγο αυτό έχουν τεθεί σε ισχύ ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, στο σημείο εκτέλεσης των έργων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων, στο ίδιο οδικό τμήμα της Ηρ.Πολυτεχνείου.

Για της ανάγκες ανακατασκευής της κεντρικής νησίδας, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, όπως προβλέπεται από τη σχετική εγκεκριμένη μελέτη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εργοταξιακού χαρακτήρα (Α6 και Α15).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί από τον ανάδοχο του έργου.