Το ΔΣ του Ανθρωπιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Φιλότης» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς και τους πολίτες της Λάρισας ότι μετά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που έγινε την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, οι δύο τυχεροί αριθμοί που αντιστοιχούν στα τρία (3) τελευταία ψηφία του 1ου & 2ου λαχείου είναι οι 619 & 516 αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν, τον 1ο τυχερό αριθμό που κατέχει ο Χρήστος Καραβοκύρης κερδίζει τη smart TV (32 ιντσών), ενώ τον 2ο τυχερό αριθμό που κατέχει η Κάτια Τσολάκη κερδίζει το ποδήλατο. Τα δώρα παρέδωσαν στους τυχερούς, μέλη του ΔΣ, παρουσία φίλων.

Η έδρα του Σωματείου είναι στη Λάρισα, ενώ λειτουργούν και παραρτήματα στον Βόλο και την Αθήνα.

Ο Ανθρωπιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Φιλότης» ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη λαχειοφόρο, καθώς με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν την ανθρωπιστική αποστολή του Συλλόγου, η οποία για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στο Monte της Oυγκάντα. Η «Φιλότης» είναι ένα Σωματείο Εθελοντών με σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια και την περιβαλλοντική δράση, με διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας και πολιτών του κόσμου.

Μια μερίδα φαγητού, ένα φάρμακο, ένα ρούχο κι ένα χαμόγελο μπορούν να χαρίσουν ελπίδα και ζωή σε ανθρώπους που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και κυρίως στα παιδιά, που είναι και τα μεγαλύτερα θύματα της μάστιγας του υποσιτισμού, ο οποίος ευθύνεται για 50-60% των παιδικών θανάτων στον πλανήτη. Κι όπως έλεγε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ «δεν υπάρχει έλλειμα από υλικά αγαθά, αλλά στην ανθρώπινη θέληση».