Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη και είναι αλήθεια πως τώρα με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σας. Μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα που χρειάζεται να κάνετε αλλά με ασφάλεια και καλό προγραμματισμό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, καλό θα ήταν να μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες σήμερα. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά, με μια περισσότερο φιλοσοφική προσέγγιση.

Για τους Ταύρους, η συμφιλίωση με κάτι που σας δυσκολεύει ή σας πονάει θα σας βοηθήσει σήμερα να απελευθερωθείτε. Ελάτε αντιμέτωπη/ος με θάρρος και υπευθυνότητα.

Για τους Διδύμους, όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν σήμερα και να νιώσετε οικεία με την συντροφιά ανθρώπων που έχετε στην καρδιά σας. Ελάτε κοντά χωρίς φόβο και με καλή διάθεση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να σταθείτε στην ουσία των πραγμάτων σε ότι αφορά τις καθημερινές σας ασχολίες. Η τάση να χαθείτε στις λεπτομέρειες υπάρχει και σας φλερτάρει.

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό σήμερα να διασκεδάσετε δημιουργώντας. Ξεκουραστείτε και ανατροφοδοτηθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Για τους Παρθένους, σήμερα οργανώστε την ημέρα σας προτιμώντας να διατηρήσετε κάτι παρά να το αλλάξετε. Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή μπορεί να σας δώσουν την συναισθηματική τροφή που ζητάτε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλύτερα να ακούσετε τί έχουν να σας πουν οι γύρω σας γιατί οι πληροφορίες που λαμβάνετε είναι σημαντικές. Δείξτε διαθεσιμότητα σε προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν.             

Για τους Σκορπιούς, ότι αξίζει όχι μόνο δεν τελειώνει αλλά συνεχίζει στον χρόνο και επεκτείνεται. Σήμερα ένα ζήτημα που αφορά τις αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο κινητοποιείται και καλείστε να το ταξινομήσετε ανάλογα την αξία του.

Για τους Τοξότες, η αυτό-έκφραση σήμερα είναι ο τρόπος που θα σας βοηθήσει στα σχέδιά σας. Η ανεξαρτησία και η αυτονομία είναι οι κύριες αξίες για εσάς αυτή την στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, η επιτάχυνση με νέα σχέδια και όνειρα είναι δεδομένη αλλά θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα κάποιους απολογισμούς. Δώστε χώρο σε προσωπικούς φόβους και διλλήματα ώστε να έχετε επίγνωση.

Για τους Υδροχόους, ο σεβασμός και η υπευθυνότητα ανταμείβονται αυτή την στιγμή. Επιστρέφετε σιγά σιγά στις επιδιώξεις και τους στόχους σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ιχθύες, η δημιουργία δομής και σταθερότητα σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την στιγμή είναι δυνατή. Μέσα από απαραίτητες ενέργειες που θα γίνουν, τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας αναγνωρίζονται.