Σβήνει κάθε ελπίδα, κατά πως φαίνεται, για τον εντοπισμό της 23χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ, Εριέτας Mόλχο, η οποία αγνοείται από το βράδυ της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, καθώς δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της και θεωρείται η 57η νεκρή επιβάτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σε όλα τα ευρήματα "δεν απέδωσε άλλα άτομα πέραν των ήδη ταυτοποιηθέντων", δηλαδή δεν βρέθηκε γενετικό υλικό της 23ης φοιτήτριας, ενώ εντοπίστηκε γενετικό υλικό άλλων επιβαινόντων που ήδη έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο μεταξύ στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει ο Εφέτης Ανακριτής Σωτ. Μπακαϊμης, τα 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ έλαβαν κλήση για να απολογηθούν αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για 15 προέδρους, αντιπροέδρους, διευθύνοντες συμβούλους και στελέχη - υπαλλήλους που διετέλεσαν στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της ΕΡΓΟΣΕ το διάστημα από το 2016 έως την 28η Φεβρουαρίου 2023, που έγινε το δυστύχημα.

Να σημειωθεί τέλος ότι 29 συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας, με παρέμβασή της στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, Δημ. Μαρκόπουλο ζητούν να διακοπούν οι συνεδριάσεις της Εξεταστικής, έως ότου περαιωθεί η έρευνα του κ. Μπακαϊμη.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Με πληροφορίες από Β. Κακάρα, Ελευθερία)