Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Λάρισας συγκαλεί την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, την 15η Φεβρουαρίου2023 και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Λεωφόρος Καραμανλή & Βιομηχανίας - ΠΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης 45 Λάρισα, 1ος όροφος).

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Λάρισας αναμένεται να συζητηθούν θέματα μείζονος σημασίας για την ομαλή λειτουργία των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, ενώ πρόκειται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημαίδρυσης ενεργειακής κοινότητας.

Στη Γενική Συνέλευσηθα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, κ. Γεώργιος Ρουπακιάςκαθώς και εκπρόσωποι φορέων με τους οποίους συνεργάζεται η ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, ενώ θα γίνει σύντομη παρουσίαση του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ).