Ο Σύλλογος Διδασκόντων, γονείς και μαθητές του 3ου νηπιαγωγείου Λάρισας συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Όπως επεσήμαναν οι εκπαιδευτικοί με την προσφορά αυτή θέλουν να ενισχύσουν τις οικογένειες που στηρίζονται από τη Δομή ενώ παράλληλα οι μαθητές κάνουν πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και τους ενημέρωσαν για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω ζαχαροπλαστεία για τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που προσέφεραν στη Δομή προκειμένου να εμπλουτίσουμε το Χριστουγεννιάτικο πακέτο των εξυπηρετούμενων:
1. Μιχαηλίδης
2. Μέλισσα
3. Bread Factory
4. Πασπαλιάρης
5. Άραμις
καθώς και τον κο Σωτήρη Οικονόμου από τα «Όσπρια Μαργαρίτα».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).