Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Αστέριος Τσικριτσής για τον εορτασμό της 25 Μαρτίου, αναφέρει τα εξής: 

Με τον εορτασμό της 25 Μαρτίου τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν για να έχουμε την ελευθερία μας. Η επέτειος της Επανάστασης του 1821 μας διδάσκει ότι καμία εξουσία, όσο κυρίαρχη και πανίσχυρη να φαντάζει, δεν μπορεί να μείνει αλώβητη από έναν οργανωμένο και αποφασισμένο λαό. Μας διδάσκει ότι η ενότητα που συμφέρει το λαό είναι μόνο η δική του ενότητα, η κοινωνική συμμαχία εκείνων των δυνάμεων που εκφράζουν το νέο, το αναγκαίο και επαναστατικό.

Ο λαός μας οφείλει να είναι ενωμένος απέναντι σε αυτούς που βάζουν τον ελληνικό λαό σε περιπέτειες, σε όλους αυτούς που τον καταδικάζουν να ζει με την ανεργία, τη φτώχεια, τους πλειστηριασμούς, τα κομμένα ρεύματα. Οι μεγαλειώδεις εργατικές απεργίες του προηγούμενου διαστήματος, ο πανελλαδικός αγροτικός ξεσηκωμός, οι τεράστιες φοιτητικές και μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και στην ιδιωτικοοικονομική λειτουργία του δημόσιου σχολείου και πανεπιστημίου, οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των υγειονομικών και όλων των εργατικών-λαϊκών δυνάμεων για την αποτροπή των νέων αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων στην υγεία, η αντίδραση του εργατικού-λαϊκού κινήματος και των στρατευμένων στην όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, κόντρα στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, η πάνδημη καταγγελία του εγκλήματος των Τεμπών δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αυτή η ενότητα απαιτείται σήμερα απέναντι σε αυτούς που κάνουν κουμάντο στην οικονομία.

Μόνο έτσι μπορεί ο λαός μας να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του, να είναι πραγματικά ελεύθερος, να έχει οικονομική ανεξαρτησία και να διαφεντεύει τη ζωή του.