Το ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας απέκτησε πλέον φορητό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Laptop), εκτυπωτή και μηχανή προβολής (projector), τα οποία θα αξιοποιεί στις δράσεις και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, ενώ θα τοποθετηθούν και στο γραφείο, στο οποίο φιλοξενείται το ΠΟΚΕΛ, στο ΚΔΒΜ του Δήμου Λαρισαίων.

Τις συγκεκριμένες συσκευές τις απέκτησε μετά από συστηματικές προσπάθειες της υπεύθυνης του ΠΟΚΕΛ, για τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, ο πρόεδρος, Γιουρούκης Αργύρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά την υπεύθυνη, εκπαιδευτικό και μέλος του ΠΟΚΕΛ, Καλλιόπη Μπάκου, για τη στοχοθέτηση, την επιμονή και την αποτελεσματικότητά της.

Το ΠΟΚΕΛ λειτουργεί από το 1987 και προσφέρει τα μέγιστα στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό της πόλης και του νομού Λάρισας, αφού τα τελευταία 2 χρόνια κατάφερε να υλοποιήσει συνολικά 140 δράσεις.

Όποιος συνάδελφος εκπαιδευτικός ή πολίτης επιθυμεί να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του ΠΟΚΕΛ ή να ενημερωθεί, μπορεί να καλέσει τον γραμματέα, στο τηλέφωνο: 6983444094.