Το ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας προσέφερε βιβλία στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, μετά από πρωτοβουλία της Ευδοκίας Ποιμενίδου, ώστε η σχολική βιβλιοθήκη να εμπλουτισθεί με νέα βιβλία.

Τα βιβλία παρέλαβαν η διευθύντρια, Μαρία Κουκώλη, η υποδιευθύντρια, Θωμαή Τζιτζή, η υπεύθυνη της σχολικής βιβλιοθήκης, Ελένη Μωραΐτη και τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου, ενώ τα βιβλία παρέδωσαν η αντιπρόεδρος, Ευδοκία Ποιμενίδου και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης.

Η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει: «Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, για τη δωρεά βιβλίων στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Η δωρεά τους είναι πολύτιμη και θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης μας και στην προώθηση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας.

Τα βιβλία που δώρισαν είναι προσεκτικά επιλεγμένα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που ενδιαφέρουν τους μαθητές και θα αποτελέσουν ακόμη ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την αγάπη για το διάβασμα και να γνωρίσουν τον κόσμο γύρω τους.

Ευχαριστούμε επίσης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΟΚΕΛ για τη βοήθεια που μας έχουν δώσει στις δράσεις φιλαναγνωσίας, που διοργανώσαμε στο σχολείο μας, καθώς η συμμετοχή τους στις δράσεις αυτές είναι πολύ σημαντική για εμάς και μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αγάπης για το βιβλίο και για το διάβασμα στους μαθητές μας. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη που μας παρέχουν και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους.»

Το ΠΟΚΕΛ συνεχίζει να προσφέρει βιβλία σε σχολικές βιβλιοθήκες και σχολεία, σε Φορείς και Συλλόγους, που βρίσκονται σε κεντρικές και απομακρυσμένες περιοχές του νομού και της χώρας. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει σ’ αυτή τη δράση και να προσφέρει βιβλία, μπορεί να ενημερωθεί από τον υπεύθυνο, στο τηλέφωνο:6983444094.