Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, επισκέφθηκαν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων, όπου πλέον από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα φιλοξενείται στους χώρους εκπαίδευσης.

Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Δημήτρης Δεληγιάννης καλωσόρισε το ΠΟΚΕΛ κι ευχήθηκε η συνεργασία να διευρυνθεί περαιτέρω και στο πλαίσιο του σχεδίου «Η Πόλη που Μαθαίνει - Larissa Learning City».

Ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία του ΔΣ κι αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση διευρυμένης συνεργασίας. Τόνισε ότι χρειάζεται επιμονή στους στόχους μας, συγκροτημένο σχέδιο κι ευρύτητα δράσεων.

Χάρισε στον αντιδήμαρχο και τη διευθύντρια Παιδείας, Σταυρούλα Μπαξεβάνου, το Ημερολόγιο του ΠΟΚΕΛ, όπου φαίνονται οι πολλές και διαφορετικές δράσεις για το 2023.

Τέλος, Ο Γιάννης Μπέφας, 1ος πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του για τη φιλοξενία, αφού αναγνωρίζεται η προσφορά του ΠΟΚΕΛ, μετά από 36 χρόνια συνεχούς δράσης στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.