Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου για τις Ιερές Ακολουθίες του Δεκαπενταυγούστου, έχει ως εξής:

.Την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα Αγίας Παρασκευής Τεμπών.

.Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Τιμίου Προδρόμου Παραποτάμου.

.Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ροδιάς.

.Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ομωνύμου χωρίου.

.Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος 1ης Στρατιάς Λάρισας.

.Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί, θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης.

.Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ομολίου.

.Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα Ζωοδόχου Πηγής Αρμενίου.

.Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Στομίου.

.Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Κοιλάδος.

.Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης.