Tο 7ο Ταράτσα Film Festival Λάρισας θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου στην ταράτσα του Κλίμαξ και την Κυριακή 23 Ιουλίου στην ταράτσα του Monkey & Donkey Urban Coffee με βραβευμένες ταινίες από το 45ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Το πρόγραμμα των προβολών αναλυτικά:

Σάββατο 23/7 (Κλίμαξ – Ελ. Βενιζέλου & Ηφαίστου)

5pm seaside (26’ – Valentin Stejskal): Στα 40α γενέθλιά του, ο Νίκος, ένας μοναχικός οδηγός φορτηγού, φτάνει σε μια απομακρυσμένη παραλία. Είναι εκεί για να συναντήσει τον παλιό του έρωτα, Χρήστο, τον οποίο έχει να δει από όταν ήταν μαζί στο στρατό. (Χρυσός Διόνυσος και  Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας στον Αντώνη Τσιοτσιόπουλο)

μεσήλικων ζευγαριών (Βραβείο Σκηνοθεσίας στην Τώνια Μαρκετάκη, Βραβείο Σχεδιασμού Μακιγιάζ Κομμώσεων και ειδικών Εφέ στους Ιωάννα Λυγίζου για μακιγιάζ, Πάνος Κονδύλης για ειδικά εφέ μακιγιάζ και Μιχάλης Γκιόκα για ειδικά εφέ και Βραβείο Σκηνογραφίας στην Εύα Γουλάκου)

No tomorrow (19’ – Αμέρισσα Μπάστα) : Ο Μιχάλης έχει μόλις 24 ώρες για να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του και να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του με τους κοντινούς του ανθρώπους. Το ίδιο βράδυ γνωρίζει μια κοπέλα. Το μόνο που εύχεται είναι να μην έρθει ποτέ το επόμενο πρωί. ( Βραβείο Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος Ο.Κ.Λ.Ε. )

Κυριακή 24/7 (Monkey & Donkey Urban Coffee – Νικηταρά 60)

Last sigh (15’ – Χάρης Ραφτογιάννης) : Μία γυναίκα εξασθενεί. Ένας άντρας προσπαθεί να την προσεγγίσει. Γύρω τους, ένας θανατηφόρος ιός. (Βραβείο Μοντάζ στον Νίκο Βαβούρη)

Pendulus (17’ – Δημήτρης Γκότσης): Ο 24χρονος Άρμπι έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Μετά τα γεγονότα της βραδιάς του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας-Αλβανίας ο Άρμπι θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα παρευρεθεί στον γάμο των συγγενών του, αν θα διεκδικήσει το κορίτσι που του αρέσει, εάν είναι Αλβανός ή Έλληνας. (Βραβείο Ήχου στον Βασίλη Γεροδήμο, Βραβείο Κοινού,  Βραβείο Τεχνικής Αρτιότητας της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – Οπτικοακουστικού Τομέα (Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ.) και Βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (Π.Ε.Κ.Κ.)

Yama (14’ – Ανδρέας Βακαλιός): 25η Μαρτίου. Ένα κορίτσι βάζει μια μικρή φωτιά και λέει

ένα μικρό ψέμα για τον Βλαντ. Τα μικρά ψέματα ξεφεύγουν εύκολα. Το ίδιο και οι μικρές φωτιές. (Έπαινος της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) απονέμεται στην Φίλη Ολσέφσκι)

Magna (18’ – Λία Τσάλτα): Σε έναν απομονωμένο, μακρινό πλανήτη, ένα Πλάσμα ξεβράζεται στη στεριά. (Βραβείο Φωτογραφίας στον Γιάννη Κανάκη και Βραβείο Πρωτότυπης Μουσικής στον Αλέξανδρο Δρυμωνίτη)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους . Να σημειωθεί ότι οι ταινίες απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.

Κρατήσεις θέσεων καθημερινά 17.00-19.00 στο τηλέφωνο (6946770148 – Cosmote)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ταράτσα film festival : Facebook & Instagram «Taratsa film festival Larisas» και στο e-mail taratsafestival@gmail.com