Τρεις νέους υποψηφίους συμβούλους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη», Γιώργος Μανώλης.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η παράταξη «Νέα Δύναμη» ενδυναμώνει το ψηφοδέλτιό της, με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και θέλουν να προσφέρουν έργο.

Σε αυτό το πλαίσιο καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας, τον Απόστολο Οικονόμου από την Καλλιπεύκη. Είναι αστυνομικός και δραστηριοποιείται ενεργά και με τη γεωργία που αγαπά!

Με την παράταξή μας συντάσσεται από σήμερα η Κωνσταντίνα Τσόγκα. Δραστηριοποιείται στον τομέα της κηροπλαστικής – εκκλησιαστικών κεριών, όπως επίσης συμμετέχει ενεργά και εθελοντικά σε πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Σακούλη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Επίσης υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Δύναμη» θα είναι η Γλυκερία Ρότσιου, η οποία κατάγεται από τον Παραπόταμο. Έχει σπουδάσει κομμωτική και εργάζεται στη Λάρισα.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη και τα στελέχη της παράταξης "Νέα Δύναμη " για την εμπιστοσύνη και την δυνατότητα που μας δίνουν, συμμεριζόμενοι κοινές αρχές και αξίες, να αγωνιστούμε όλοι μαζί, προκειμένου να πάει ο Δήμος Τεμπών ακόμη πιο ψηλά!», δήλωσαν και οι τρεις νέοι υποψήφιοι.

“Καλωσορίζουμε σήμερα τους τρεις νέους υποψηφίους κ. Απόστολο Οικονόμου, κα Κωνσταντίνα Τσόγκα και κα Γλυκερία Ρότσιου, που συμπεριλαμβάνονται στο συνδυασμό «Νέα Δύναμη». Είναι νέοι άνθρωποι με όραμα και διάθεση προσφοράς, που δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν και να αγωνιστούν για το καλό των πολιτών του Δήμου Τεμπών. Όλοι μαζί και με τους υπόλοιπους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, συστρατευόμαστε με κοινό παρονομαστή το καλό και την ευημερία του τόπους μας. Και σ' αυτή μας την προσπάθεια, σας θέλουμε δίπλα μας...Αρωγούς και συμπαραστάτες”, δήλωσε ο κ. Μανώλης.