Δυο νέες και δυναμικές κοπέλες, η Ιωάννα Κούτρα και η Χριστίνα Στραβέλα ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο και κατέρχονται υποψήφιες με το συνδυασμό «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης».

Σε δήλωση της η κα Ιωάννα Κούτρα:

"Κατάγομαι από την Ελάτεια του δήμου Τεμπών ,όπου ζω και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε Δημοτικά σχολεία.
Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βόλος 2004 ) και του Δημοκρίτειου Παν.Θράκης (2001)
Εργάστηκα από το 2004 σε Δημοτικά σχολεία των Δωδεκανήσων, Στερεάς Ελλάδας, Μακεδονίας και Θεσσαλίας.
Είμαι σύζυγος και μητέρα δύο αγοριών.
Κατοικώ μόνιμα στην Ελάτεια.
Γνωρίζω Αγγλικά και είμαι κάτοχος βεβαίωσης Νοημ.Γλώσσας.
Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη φωτογραφία, την ποίηση και το διάβασμα. Είμαι μέλος επίσης του τμήματος παραδοσιακών χορών της Ελάτειας.

Συντάσσομαι με τον συνδυασμό του κ.Κολλάτου και τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε, να με συμπεριλάβει στην ομάδα του.
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον τόπο μου , ώστε να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες διαβίωσης και ειδικά για τους νέους που επιθυμούν να επιστρέψουν στα χωριά μας".

Η Χριστίνα Στραβέλα 

Ακόμη μια γυναίκα πλαισιώνει τον μεγάλο συνδυασμό μας. Η Χριστίνα Στραβέλα από το Καλοχώρι κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό μας .
Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του Τμήματος Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Επίσης απόφοιτη του ΤΕΙ Θεσσαλίας του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, κάτοχος πτυχίου αγγλικών. Μεταπτυχιακή στην ειδική αγωγή.
Είναι κόρη του πρώην προέδρου της Κοινότητας Καλοχωρίου -Χειμαδίου Κων/νου Στραβέλα.
Κατέρχεται πρώτη φορά σε εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση με στόχο και όρεξη να αγωνιστεί για ένα δήμο που θα ξεχωρίζει και θα αναδεικνύεται σε πολλά επίπεδα.

Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος:

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας δυο νέες τολμηρές κοπέλες, την Ιωάννα Κούτρα και την Χριστίνα Στραβέλα.
Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο νέα άτομα, ενεργά μέλη της κοινωνίας μας να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση καθώς το μέλλον ανήκει σε αυτούς.
Τις καλωσορίζουμε στην μεγάλη ομάδα του συνδυασμού «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης »και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία.