O επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Γουργιώτης θα διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου Λάρισας στις επιμελητηριακές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας
διοίκησης.

Ο κ. Γουργιώτης είναι οικονομολόγος και διευθύνων σύμβουλος της «Δημιουργική ΑΕ» που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών και του real estate. Θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Επιμελητηριακή Δράση», τα μέλη του οποίου συνεδρίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας και ομόφωνα αποφάσισαν να τον προτείνουν ως υποψήφιο πρόεδρο.

Διαδέχεται τον πρώην πρόεδρο του επιμελητηρίου Δημήτρη Αδάμ, ο οποίος γνωστοποίησε στα μέλη του συνδυασμού την πρόθεσή του να μην ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού μας που με εξέλεξαν ομόφωνα ως επικεφαλής της «Νέας επιμελητηριακής Δράσης» και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Αδάμ που συντάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στην κοινή μας προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία του θα είναι χρήσιμη για όλους μας.

Πιστεύω ότι ο επιμελητηριακός θεσμός πρέπει να αξιολογηθεί εκ νέου με βάση τις συνθήκες που αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς και διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο της αγοράς.

Θέλουμε το επιμελητήριο σύμμαχο του σύγχρονου επιχειρηματία και είμαι σίγουρος ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Λάρισας θα μας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το όραμα μας για ένα επιμελητήριο που θα ανοίξει καινούργιους επιχειρηματικούς δρόμους και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες σε μία αγορά που κατά κοινή ομολογία είναι από τις πιο δυναμικές στην ελληνική επικράτεια».