Σε δυνατό φιλικό με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-3, με τον Ροχάνο (59′) να ανοίγει το σκορ και τον Τζιώρα να πετυχαίνει δύο τέρματα (70′, 85′). Το 1-2 για τους γηπεδούχους έκανε ο Παπαγεωργίου στο 79.

Το ματς ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο 10λεπτο. Οι κυανόλευκοι ήταν αυτή, ωστόσο, που μπήκαν καλύτερα και στο 8′ το κόρνερ του Ολαϊζόλα πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι, κυκλοφόρησαν περισσότερο τη μπάλα και πάτησαν σε 2-3 περιπτώσεις την περιοχή των της Νίκης χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τον Μπάγιτς.

Στο 33′, ο Κρητικός έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά Θεοδωρόπουλος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Κρητικός έφθασε κοντά στο 0-1, αλλα ο Ηλιάδης με προβολή έσωσε την ΑΕΛ. Το ημίχρονο έκλεισε με τους βυσσινί, να έχουν μία καλή στιγμή με τον Καλουτσικίδη στο 44′ να βλέπει την κεφαλιά του από κοντά να περνάει άουτ.

To δεύτερο μέρος, βρήκε τον Μπάγιτς να μπλοκάρει εύκολα ένα σουτ του Τσιριγώτη στο 50′. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κρητικός βρήκε τον Σιαφά, αλλά η προσπάθεια του τελευταίου πέρασε άουτ. Το γκολ για τη Νίκη Βόλου ήρθε, τελικά, στο 59′. Ο Κρητικός σε μια ακόμη προσπάθειά του βρήκε τον Ροχάνο κι ο Ισπανός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 66′ ο Παναγιωτίδης δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Οι κυανόλευκοι δεν έμεναν εκεί και στο 70′ το σουτ του Τζιώρα κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι, απάντησαν στο 79′ με την εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου. Στο 85′, ο Τοπαλίδης με ωραία σέντρα βρήκε τον Τζιώρα, ο οποίος με ωραίο γυριστό έγραψε το τελικό 1-3.

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης (64’ Μαξιμένκο), Κόλα (58’ Γκοτζαμανίδης), Θωμαϊδης (46’ Πλέγας), Αντράντα (58’ Μιλτιάδης), Παπαγεωργίου Κ. (88’ Γαρουφαλιάς), Τσιριγώτης (64’ Ογκμπόε), Μαυριάς (58’ Πεντρόσο), Νικολιάς (75’ Γλυνός).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Κάσσος (46’ Τοπαλίδης), Αναστασίου (61’ Δεληζήσης), Γρομητσάρης (61’ Δημητρίου), Ανδρέου, Κυριακίδης (61’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (46’ Γαβριηλίδης), Κρητικός (61’ Μέτσε), Ολαϊθόλα (56’ Ροχάνο), Σιαφά (56’ Τζιώρας).

Πηγή: Regista