Aνοιξε και επίσημα η αυλαία της  εορταστικής περιόδου στη Λάρισα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Πλήθος Λαρισαίων βρέθηκε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο δήμος Λαρισαίων, με τη Φιλαρμονική να δίνει το εορταστικό τόνο και στη συνέχεια να παίρνει τη... σκυτάλη το δίδυμο Μιχάλης Stavento και Ήβη Αδάμου εκτοξεύοντας τη διασκέδαση στα ύψη. 

Στον χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας, λόγω των γεγονότων με την κατάργηση του Δημοτικού Ωδείου, ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να κλείσει σημειώνοντας ότι "αυτό δε μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί. Μπορούμε όλοι μαζί, φορείς, θεσμοί, πολίτες να ανατρέψουμε την απόφαση που πλήττει τον πολιτισμό μας και την πόλη".

Σε ότι αφορά την εορταστική περίοδο ο κ. Σάπκας συμπλήρωσε πως "όλη πόλη είναι στολισμένη. Φέτος ο διάκοσμος είναι πιο λαμπερός από ποτέ!

Στην κεντρική πλατεία και την πλατεία Ταχυδρομείου θα γίνονται καθημερινές δράσεις για παιδιά. Χρόνο θα αλλάξουμε στο φρούριο με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, φαναράκια και κρασί.

Καθημερινές συναυλίες και παραστάσεις στο Δημοτικό Ωδείο, μουσικές στο δρόμο, παραστάσεις στο Κουκλοθέατρο και πολλά ακόμη".

(*) φωτογραφίες από tinealarissa.gr