Ευχές στους μαθητές για «καλή επιτυχία» αλλά και συστάσεις στους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης να δείξουν κατανόηση τις βράδυνες ώρες σε ότι αφορά την ένταση της μουσικής, εκφράζει με δήλωσή της, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων, αρμόδια για θέματα Παιδείας κ. Σοφία Χατζηπλή.

Συγκεκριμένα η κ. Χατζηπλή αναφέρει: Καλή επιτυχία σε μαθητές και μαθήτριες, που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Εύχομαι από καρδιάς επίτευξη των στόχων. Πολλές ευχές και στις οικογένειές τους που βρίσκονται πάντα δίπλα τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που δίνουν τον δικό τους αγώνα, για την σωστή προετοιμασία των παιδιών και την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Παράλληλα και με αφορμή τη σημερινή έναρξη των εξετάσεων, επικοινώνησα με ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στην πόλη και τους ζήτησα να δείξουν τη δέουσα κατανόηση για το διάστημα διεξαγωγής τους σε ό,τι αφορά την ένταση της μουσικής.

Είναι μία κρίσιμη περίοδος για τη νέα γενιά και άπαντες οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας τις αυτονόητες συνθήκες γι’ αυτά τα παιδιά που δίνουν τη μάχη της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».