Η εταιρεία ¨Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ¨, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε τη Δωρεάν παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης στο χειρισμό ¨Συστήματος μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drone)¨ στη μεικτή κατηγορία Α1/Α3 & την κατηγορία Α2, για 8 Εθελοντές της ΕΟΔΥΑ.
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση συνοδεύεται από τη Δωρεά ενός σύγχρονου Drone (dji mavic3) το οποίο παρελήφθη πρόσφατα και θα αξιοποιηθεί σε επιχειρήσεις ¨Έρευνας & Διάσωσης¨, στα πλαίσια δράσεων Πολιτικής Προστασίας των Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ.
Η παραλαβή του Drone έγινε στην Επιχειρησιακή Βάση της ΕΟΔΥΑ στη Νίκαια Λάρισας, παρουσία του Υπεύθυνου Εταιρικής Επικοινωνίας & ΕΚΕ της ¨Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ¨ κ. Γρηγόρη Λιογγαρίδη και των Μελών του ΔΣ της ΕΟΔΥΑ κ. Ξενοφώντα Λέτσα (Πρόεδρο ΔΣ) κ. Βασίλειο Ευστρατιάδη – Αρχοντή (Γραμματέα ΔΣ) και της κ. Υπαπαντής Κονταράτου (Ταμία ΔΣ).
Η Δωρεά – χορηγία του συγκεκριμένου εξοπλισμού είναι εξέχουσας σημασίας για την αποτελεσματικότερη δράση αλλά και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Εθελοντών μας, για την αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν την Κοινωνία και την Ανθρώπινη Ζωή.
Σας Ευχαριστούμε θερμά και σας δηλώνουμε ότι αποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά τη συγκεκριμένη Δωρεά. Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο, για τις αναφερόμενες Εθελοντικές δράσεις της ΕΟΔΥΑ, με στόχο να είμαστε πάντα ¨Δίπλα στον Άνθρωπο, δίπλα στην Κοινωνία¨.