Εκδήλωση και κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών μαζί με την τοπική κοινότητα Γερακαρίου, του Δήμου Αγιάς. 

Προσκεκλημένος ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος επισκέφτεται συχνά τα χωριά του Νομού Λάρισας, πιστός σε όσα δήλωνε και προεκλογικά.

Ο Λαρισαίος βουλευτής ευχαρίστησε την Πρόεδρο του συλλόγου Γυναικών, κα Μιχαλία Μπούτλα και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γερακαρίου, κα Βούλα Καψάλη για την τιμητική πρόσκληση να βρίσκεται μαζί τους στην κοπή της πίτας και αφού αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών, κα Μιχαλία Μπούτλα και την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γεαρακαρίου, κα Βούλα Καψάλη για την τιμητική τους πρόσκληση. Προεκλογικά είχα περάσει από όλα τα χωριά του Νομού Λάρισας με τη δέσμευση ότι δεν θα σταματήσω να τα επισκέπτομαι και να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των κατοίκων τους. Οι γυναίκες του Γερακαρίου είναι πάντα δραστήριες και εργάζονται ακαταύστα για την εξέλιξη του τόπου τους. Οφείλουμε στους προγόνους μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη ζωή στην ελληνική επαρχία, ενισχύοντας την με κάθε τρόπο.

Συγχαρητήρια στις κυρίες Βούλα Καψάλης και Μιχαλία Μπούτλα για την υπέροχη εκδήλωση και για το έργο που παράγουν στη ζωή του Γερακαρίου.

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους με υγεία»!