Στην χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε η ένωση Θερμοϋδραυλικών Λάρισας, παρευρέθηκε ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος βουλευτής ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους, ενώ δεν έλειψαν και οι σχολιασμοί της επικαιρότητας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον εμπορικό κόσμο της Λάρισας.

Οι χοροεσπερίδες με αφορμή τις πρωτοχρονιάτικες πίτες δίνουν την ευκαιρία στους πολιτικούς να συναντώνται με τους πολίτες και να συζητούν ζητήματα, μεταφέροντας τους διάφορους προβληματισμούς στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ένωσης Θερμοϋδραυλικών Λάρισας, κ. Δημήτη Ντόντο, ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο και καλό μου φίλο Δημήτρη Ντόντο για την τιμητική πρόσκληση να βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα σε φίλους με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου. Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση καθώς στα δύσκολα βάλατε πλάτη, μετά τις καταστροφικές για το νομό μας πλημμύρες, χρειάστηκε να δουλέψετε μερόνυχτα για να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που είχαν προκληθεί σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Είστε ένα ξεχωριστό κομμάτι του εμπορικού τομέα της Λάρισας και σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά σας.

Χαίρομαι κάθε φορά να σας συναντώ και να συζητάμε τα ζητήματα που προκύπτουν στον δικό σας κλάδο τα οποία μεταφέρω κάθε φορά στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευημερία»!