Ανήμερα της εορτής του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας τελέστηκε δοξολογία  στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας. Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Πέτρος Παπαδημητρίου ανάγνωσε την Ημερίσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε πλήθος παρευρισκόμενων. Κατά το πέρας της δοξολογίας ακολούθησε δεξίωση, στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις διεθνής και εγχώριες ανησυχίες των τελευταίων γεγονότων.

Ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος παρευρέθηκε τόσο στη δοξολογία, όσο και στη δεξίωση που ακολούθησε, ανάμεσα σε πλήθος αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, τιμώντας την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας Θωμά Καρανάσιο. Παρευρέθηκε πλήθος επισήμων, αστυνομικών και αποστράτων αστυνομικών.

Ο Χρήστος Καπετάνος κατά την έξοδο του από τον Ιερό Ναό έανε τις ακόλουθες δηλώσεις: 

«Οι εικόνες που βλέπουμε να εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες στην Ευρώπη είναι ανησυχητικές για όλους μας. Η Ελληνική Αστυνομία έχει για ακόμη μια φορά το δύσκολο ρόλο της προστασίας των πολιτών μας. Εύχομαι δύναμη και υγεία στις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομίας μας, που καθημερινά με αυταπάρνηση εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες για να για να παρέχουν σε όλους εμάς το αίσθημα ασφάλειας.

Η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη.

Χρόνια πολλά»!