Στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας, έδωσε το παρών ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος.

Στην πολύ όμορφη και κατάμεστη από κόσμο εκδήλωση, ο Λαρισαίος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με καλούς φίλους και να συζητήσουν για διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Άλλωστε στο πρόσωπο τους ο Χρήστος Καπετάνος βλέπει ανθρώπους συνοδοιπόρους και υποστηρικτές που αγωνίστηκαν μαζί κατά τις προηγούμενες εκλογές. 

Το βασικό θέμα συζήτησης εννοείται οι συντάξεις και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι συνταξιούχοι.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά μετά τα μνημονιακά χρόνια, αύξησε τις συντάξεις και μείωσε την προσωπική διαφορά, μετά τις συνεχείς περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου και των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Η εθνική οικονομία σταδιακά βελτιώνεται και σταθεροποιείται με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο θετικός δείκτης των συντάξεων».

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και συνέχισε:

«Τα βήματα που γίνονται είναι σταθερά ανοδικά. Η πολιτεία στέκεται δίπλα στους συνταξιούχους συμπολίτες μας και προσπαθεί να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τους ανθρώπους αυτούς που πρόσφεραν μια ζωή με τις υπηρεσίες τους στο ελληνικό κράτος και τώρα είναι η ώρα της πολιτείας να νοιαστεί για αυτούς.

Ευχαριστώ πολύ το ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας για την πρόσκληση να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε τόσο καλούς φίλους».