Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Το Bazaar πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου να μετατρέπεται σε έναν εορταστικό χώρο γεμάτο χειροποίητα προϊόντα, βιβλία, παιχνίδια και χαρούμενα πρόσωπα.

Ο Σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους ανθρώπους που υποστήριξαν τη δράση μας με την παρουσία τους, δημιουργώντας ένα κλίμα εορταστικής αλληλεγγύης. Το γεγονός αποτέλεσε μια ευκαιρία για την κοινότητά μας να συνδεθεί, να ανταλλάξει θετική ενέργεια, και να στηρίξει τις φιλανθρωπικές προσπάθειες του Συλλόγου.

Μέρος των εσόδων της δράσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διατέθηκαν στο 1ο Ειδικό Σχολείο Λάρισας και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ιωάννης Χρυσόστομος» στον Παιδικό Σταθμό "Χελιδονάκια", με βάση τις ανάγκες που μας υπέδειξαν ευγενικά οι διοικήσεις τους.

Τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα, παραδόθηκαν από τους μαθητές της πέμπτης τάξης του σχολείου μας. Μια κίνηση συμβολική όσο και ανεκτίμητης εκπαιδευτικής αξίας. Με αυτή τη δράση, αναδεικνύεται το νόημα της παιδείας ως μέσου προώθησης της ευαισθητοποίησης και της ενεργού συμμετοχής στην κοινωνία.