Μήνυση κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων, κ. Παναγιώτης Νταής κατά του κ. Δημητρίου Νάνη που εκπροσωπεί την εταιρίας φύλαξης Nanis Security.

Ο λόγος είναι οι κατηγορίες του δεύτερου σχετικά με τους διαγωνισμούς για τη φύλαξη του Δήμου, με τον αντιδήμαρχο να τον μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό.
Στη δήλωσή του ο αντιδήμαρχος αναφέρει τα εξής:
«Καταθέτω σήμερα μήνυση για τον κ. Νάνη Δημήτριο, εκπροσώπου της εταιρίας φύλαξης security Nanis Security, σε σχέση με τα όσα συκοφαντικά το τελευταίο διάστημα έχει δώσει προς τη δημοσιότητα και με επιστολές προς διάφορους δημόσιους οργανισμούς, αλλά και μέσω του Τύπου και τα όσα αναφέρει προς το πρόσωπο μου καθώς και τις ενέργειες του Δήμου σε σχέση με τους διαγωνισμούς που αφορούν τη φύλαξη.
Όσα έχουν ειπωθεί είναι συκοφαντικά κι αυτό θα αποδειχθεί και στη Δικαιοσύνη. Επιλέγω να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη μου για να λάμψει η αλήθεια και οι υπαίτιοι γι’αυτή τη σπορά ψευδών ειδήσεων να τιμωρηθούν.
Τέλος, δηλώνω πως όλες οι αποφάσεις που αφορούν όλα τα όργανα που ελέγχουν το Δήμο είναι νόμιμες και έχουν ελεγχθεί, παρόλα αυτά ο κ. Νάνης επιμένει σ’αυτό το γεγονός. Η Δικαιοσύνη λοιπόν θα αποφασίσει όπως είχα προαναγγείλει στις 4 Μαΐου με δήλωση μου όπως και με δελτίο Τύπου από το Δήμο Λαρισαίων.
Αυτή τη στιγμή έχει κατατεθεί μήνυση όπου τίθενται τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, και εκβίασης. Μετέπειτα θα έχουμε και συνέχεια και ενδεχομένως και αγωγή».


tinealarissa.gr