Στις συνελεύσεις των Εξωραϊστικών Συλλόγων Μεσαγγάλων και Καστρί Λουτρό, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου, παρόντες ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, όπου άκουσαν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, επισκέπτες και παραθεριστές των οικισμών της παραλίας Αιγάνης.
Εκεί, ο κ. Μανώλης στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης και προτεραιότητας, όπως η λύση του οικιστικού της παραλίας, η κατασκευή ολοκληρωμένου κόμβου στο ύψος του Πυργετού, η κατασκευή γέφυρας για την σύνδεση  των οικισμών της παραλίας Αιγάνης  με τα παράλια της Πιερίας στο ύψος των Νέων Πόρων, η άμεση αντικατάσταση του υπόγειου αγωγού ύδρευσης, η αναβάθμιση, η αξιοποίηση και ο εξωραϊσμός του παραλιακού μετώπου και  θέματα καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή.
Στην εκλοαπολογιστική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό παραβρέθηκε και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Χαλκίδης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του δήμου Τεμπών για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους οικισμούς της παραλίας Αιγάνης.