Παρέμβαση ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου έκανε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Λαρισαίος δικηγόρος και πολιτικός που διετέλεσε διακεκριμένο στέλεχος επί κυβέρνησης Σαμαρά ως γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, καλεί τους γαλάζιους υποστηρικτές σε συστράτευση ενόψει της κάλπης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, παρόλο που δεν το γράφει ξεκάθαρα, απαντά στις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει βουλευτής για πρώτη φορά, τονίζοντας ότι θα συμμετάσχει στον αγώνα ως "απλός στρατιώτης της παράταξης".

Το κείμενο της ανάρτησης του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

«Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι από τις πλέον κρίσιμες στην ιστορία της χώρας. Oι Έλληνες με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών έστειλαν ήδη το μήνυμα πως θέλουν την επανεκκίνηση της χώρας και αυτό θα επισφραγίσουν με τη ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές, δίνοντας ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για να επιστρέψει η Ελλάδα στις στέρεες βάσεις και τη σταθερή πορεία στην οποία είχε βρεθεί το 2014. Για να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Με ενότητα.

Η μεγάλη πολιτική αλλαγή για την Ελλάδα έρχεται και από την προσπάθεια για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται κανείς, πρέπει όλοι να δώσουμε τον αγώνα μας.

Σε ότι με αφορά έχω δώσει πολλές πολιτικές μάχες για τη Νέα Δημοκρατία. Και συνεχίζω.

Παραμένω ταυτόχρονα, σταθερός στην άποψη που είχα διατυπώσει αποχωρώντας από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ πως η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και πως δεν πρέπει να εξαρτάσαι από αυτήν. Δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός που να υπερβαίνει την οικογένεια και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που για εμένα σε αυτή την χρονική στιγμή αποτελούν προτεραιότητα μου.

Στην πολιτική, στα κοινά γενικότερα και η θέση του απλού στρατιώτη είναι σημαντική. Αυτή κρίνει τις μάχες. Η πρώτη γραμμή. Έτσι και εγώ ως απλός στρατιώτης της παράταξης, όπως και χιλιάδες άλλα στελέχη, μέλη και φίλοι της παράταξης, θα δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός».