Ο Δήμος Κιλελέρ σε συνεργασία με τις αντιστασιακές οργανώσεις διοργάνωσαν εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίσταση1941-1944, προς τιμήν των πεσόντων Νικαιωτών στο Αλβανικό Μέτωπο και κατά τη διάρκεια της Εθνικής Αντίστασης αλλά και προς τιμήν των 16 εκτελεσθέντων πατριωτών από τα φασιστικά στρατεύματα κατοχής την άνοιξη του 1943 (κατοίκων Ζαγοράς, Πουρναρίου και Φαρκαδόνας).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μνημείο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Νίκαια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Α. Βαγενά και Ν. Παπαδόπουλος, οι δήμαρχοι των Δήμων Κιλελέρ και Ζαγοράς κύριοι Α. Νασιακόπουλος και Π. Κουτσάφτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Αχ. Χατζούλης, η δημοτικός σύμβουλος Ζ. Ανυφαντή,  ο αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας Η. Καραμάνης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Β. Πιλάτου, οι τοπικοί σύμβουλοι Νίκαιας Γ. Ψαρούλης Γ. Παπαγιαννόπουλος, Σ. Μιχαλούλη και Κ. Παναγούλης εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων ο αντισυνταγματάρχης συνταγματάρχης Ε. Καλλές, του ΑΤ Κιλελέρ υπαστυνόμος Β’ Γ. Ντέκας, εκπρόσωπος της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας ο Ηλ. Καμπελής, ο πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Νίκαιας Αθ. Τσίντζιρας, το μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΕΑ Λάρισας Γ. Χονδρονάσιος, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων και συγγενείς των πεσόντων.

Την εκδήλωση συνέδραμε η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ υπό τη διεύθυνση της κας Α. Αγοραστού.