Στο Fashion City Outlet δίνουμε προτεραιότητά στην προστασία του περιβάλλοντος και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα μέσω πολλαπλών ενεργειών μας με άξονα τις αρχές της Αειφόρου Λειτουργίας (όπως ανακύκλωση, μείωση κατανάλωσης ενέργειας κλπ). 

Προς την κατεύθυνση αυτή, και σε συνεργασία με την WATT+VOLT,έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρεται πλέον στους πελάτες του μοναδικού Εκπτωτικού Κέντρου της Θεσσαλίας η πρωτοποριακή υπηρεσία Chargespot, για την φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η υπηρεσία Chargespot λειτουργεί μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής (https://chargespot.gr/) και δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσω της εφαρμογής μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Η WATT+VOLT επενδύει στο δίκτυο φορτιστών Chargespot το οποίο και διευρύνεται διαρκώς σε όλη την Ελλάδα καθιστώντας το ακόμα περισσότερο λειτουργικό και εύκολα προσεγγίσιμο για τους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.  Ήδη φορτιστές Chargespot έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. 

Σπουδαίο είναι το γεγονός ότι από τους πρώτους φορτιστές που τοποθετήθηκαν στη Θεσσαλία είναι αυτοί που βρίσκονται ήδη εδώ και μερικές ημέρες, στις ειδικές θέσεις πάρκινγκ του Fashion City Outlet. Εκεί μπορεί κάποιος να φορτίσει το αυτοκίνητο του ενώ παράλληλα κάνει τα ψώνια του, γευματίζει ή διασκεδάζει στους χώρους του Εκπτωτικού Κέντρου.

Το FashionCityOutlet με το βλέμμα στο μέλλον, έχει ως στόχο να δημιουργεί συνεχώς προστιθέμενη αξία για τους πελάτες του και αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του απέναντι στο περιβάλλον.

Το Εκπτωτικό Κέντρο FashionCityOutlet, που βρίσκεται στο 4οχλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθήνας, λειτουργεί όλη την ημέρα με συνεχόμενο ωράριο καταστημάτων ως εξής:

Εμπορικά Καταστήματα

Καθημερινές 10:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 20:00

Κυριακή – Κλειστά

Εστιατόρια & Καφέ

12:00 – 22:00

MikelCoffee 09:00-21:00

BAZAARCASH&CARRY

Καθημερινές 07:00 – 21:00

Σάββατο 07:00 – 20:00

VOLTAFUNTOWN

Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 22:00

Σάββατο – Κυριακή : 10:00 – 22:00

VILLAGECINEMAS

Έναρξη πρώτης προβολής: 19.30

Είσοδος τελευταίας προβολής: 22.30

FashionCityOutlet

4οχλμ. παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθήνας (νυν Λεωφ. Κ. Καραμανλή)

41335 – Λάρισα 

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr