Κάποτε η ασφάλεια αυτοκινήτου ήταν κάτι χρονοβόρο, που ήθελε πολλές ώρες ψάξιμο, από εταιρεία σε εταιρεία για να βρεις την προσφορά που όχι μόνο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, αλλά είναι ταυτόχρονα και η πιο συμφέρουσα για το πορτοφόλι σου.

Αυτό όμως δεν ισχύει πια. Πλέον, εκτός από προϊόντα και υπηρεσίες, μπορείς να συγκρίνεις και ασφάλεια αυτοκινήτου! Μπορεί να σου φαίνεται σχετικά καινούργιο, αλλά η online σύγκριση ασφαλιστικών προϊόντων δεν είναι τόσο καινούργια όσο νομίζεις.

Στο insurancemarket.gr παρέχονται υπηρεσίες online ασφάλισης από το 2011, εξυπηρετώντας χιλιάδες οδηγούς κάθε χρόνο.

Γιατί λοιπόν να ψάχνεις ασφάλεια αυτοκινήτου πηγαίνοντας από εταιρεία σε εταιρεία όταν μπορείς να τα κάνεις όλα εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του καναπέ σου;

 

Πώς θα κλείσω online ασφάλεια αυτοκινήτου;

 

Τα βήματα για να βρεις και να κλείσεις την καλύτερη για εσένα ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απλά:

  1. Μπαίνεις στο insurancemarket.gr
  2. Συμπληρώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου
  3. Συγκρίνεις ανάμεσα σε 27 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες
  4. Βρίσκεις την προσφορά που σου ταιριάζει & προσθέτεις τις καλύψεις που θες (π.χ. οδική βοήθεια)
  5. Πληρώνεις είτε όλο το ποσό κατευθείαν είτε με έως 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής
  6. Λαμβάνεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου

 

Αυτό είναι όλο! Μέσα σε 5’ κάνεις online ασφάλεια αυτοκινήτου, χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ σου, χωρίς να κλείσεις ραντεβού με ασφαλιστή, χωρίς να κουραστείς για τίποτα.

Επίσης, στο insurancemarket.gr θα βρεις την καινοτομία easybuy, με την οποία δεν απαιτείται καν η αποστολή δικαιολογητικών. Έτσι, ο χρόνος ολοκλήρωσης της ασφάλισης είναι ακόμα μικρότερος και δεν ξεπερνά τα 2′.

Bonus tip: εκτός από γρήγορη ασφάλεια αυτοκινήτου, πλέον μπορείς να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ότι έχεις πάντα την πιο οικονομική προσφορά. Γιατί το insurancemarket.gr έχει την υπηρεσία Best Price Alert, μια καινοτομία που σε ενημερώνει αν, κατά τη στιγμή της ανανέωσης της ασφάλειας αυτοκινήτου σου, υπάρχει κάποια άλλη, πιο οικονομική προσφορά για το αυτοκίνητό σου.

Η σύγκριση είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και ενδεικτικά, στο insurancemarket.gr οι τιμές που θα βρεις για τη Λάρισα είναι: 

Μπες τώρα λοιπόν, βάλε τα στοιχεία του οχήματός σου και βρες το οικονομικότερο πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

 

*Οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου & μηχανής αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2018 6hp & Honda Astrea 50cc, τκ 41221 & οδηγό 40 ετών στις 05/7/2022. Οι τιμές ασφάλισης αγροτικού & φορτηγού αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan του 2020 14hp, τκ 41221 & οδηγό 40 ετών.