Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προχωρούν οι αγρότες με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται στον Παλαμά Καρδίτσας, την ερχόμενη Παρασκευή (6:30 μ.μ) σε πανθεσσαλική σύσκεψη.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της, η ΕΟΑΣΝΛ "χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγρότες του Νομού που συμμετείχαν με τα τρακτέρ στα δυο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αγιά και Τύρναβο την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, τους αγρότες του Κάμπου, Φαρσάλων, Ελασσόνας που έβγαλαν τρακτέρ στις πλατείες των χωριών τους ή κόμβους, τους αγρότες που συνεχίζουν καθημερινά να βγάζουν τρακτέρ στις πλατείες των χωριών τους.

Χαιρετίζει τους καστανοπαραγωγούς για την σημερινή μαζική κινητοποίηση τους στον Κόμβο Γυρτώνης μετά από κάλεσμα Αγροτικών Συλλόγων που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΑΣΝΛ και Συνεταιρισμών. Η ζημιά που έχει υποστεί το κάστανο λόγω και της φαιά σήψης είναι σχεδόν ολοκληρωτική και η τεράστια απώλεια εισοδήματος δεν καλύπτεται από τα 150€/στρέμμα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση".

Η ΕΟΑΣΝΛ καλεί "τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού να πάρουν μαζικά μέρος στις συσκέψεις τις επόμενες ημέρες στις οποίες θα καθορίσουμε τα παραπέρα βήματα μας.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 5.30 το απόγευμα στο ΤΟΕΒ Φαρσάλων για κάθοδο των τρακτέρ στην είσοδο της πόλης.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου  6.30 το απόγευμα στην αίθουσα Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου για τους αγρότες του Δήμου Κιλελέρ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 6.30 το απόγευμα στον Παλαμά θα πραγματοποιηθεί Πανθεσσαλική Σύσκεψη για τις τελικές αποφάσεις κλιμάκωσης της κινητοποίησης."