Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λιονταριού ζητώντας από εσάς να έρθετε σε επαφή με επιθυμίες που έχετε βαθιά στην καρδιά σας. Προσπαθήστε να βγάλετε από τους ώμους σας το περιττό βάρος και να εστιάσετε σε ότι ποθεί η καρδιά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα τα οποία θα σας χαροποιήσουν είναι ιδιαίτερα έντονη και ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου σας) στον Λέοντα είναι υποστηρικτικός. Η ώθηση είναι δυνατή γιαυτό είναι κρίμα να σπαταλήσετε αυτή την ενέργεια κάνοντας περιττά πράγματα.        

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να φέρνει ακόμη καταστάσεις στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση ωστόσο σε γενικές γραμμές μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με προσωπικές υποθέσεις και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Η ανάγκη να νιώσετε ηρεμία και ησυχία θα πρέπει να οδηγεί τα βήματά σας.   

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή με κάποιον τρόπο γιαυτό θα πρέπει να μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν.   

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών φέρνουν στην επιφάνεια σήμερα οι πλανητικές διελεύσεις και κινητοποιούν την ανάγκη σας να νιώσετε επαρκής σε αυτό που κάνετε, παίρνοντας προσωπική ικανοποίηση. Παραμείνετε σε αυτή την οδό αρκεί να μην ξοδέψετε χρήματα σε περιττές ενέργειες.   

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σας, σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Καλό θα είναι να προχωρήσετε βήμα βήμα, ακόμη και αν η επιθυμία σας να τα κάνετε όλα γρήγορα είναι παρούσα.  

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές είναι κάπως αντιφατικές σήμερα γιαυτό θα χρειαστεί να προχωρήσετε με καλή οργάνωση και μέτρο. Φιλτράρετε καλά τις σκέψεις σας πριν αποφασίσετε να κάνετε μια συγκεκριμένη δράση. Η αντικειμενική σας ματιά είναι απαραίτητη.   

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δίνουν  την αίσθηση πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα και αυτό μπορεί να είναι και αλήθεια. Ωστόσο, οι παρορμητικές κινήσεις και η έλλειψη οργάνωσης ενδέχεται να μην φέρουν το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σιγά σιγά εναρμονίζονται μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσουν μια παραγωγική ενέργεια και να προχωρήσετε σκέψεις και σχέδια που κάνετε τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή και ιδιαίτερα στη περίπτωση που δεν θέλετε άλλα εμπόδια να βρεθούν στο δρόμο σας.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να δείξετε τις ικανότητές σας στον κόσμο γύρω σας είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή τη στιγμή και η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σας βοηθά για αυτό που προσδοκάτε. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμη να κινείστε βήμα βήμα και με καλή οργάνωση.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε σιγά σιγά τα βήματά σας και μόνο αν έχετε οργανωθεί κατάλληλα. Κάποια εμπόδια μπορεί να προκύψουν τα οποία έρχονται κυρίως από την δική σας διάθεση παρά από εξωτερικά γεγονότα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία η συνεργασία είναι απαραίτητη είτε αφορά ένα προσωπικό είτε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Προχωρήστε βήμα βήμα και με σύνεση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θέλετε αρκεί να μην βιαστείτε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Ιδιαίτερα στη περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας καλό θα είναι να είστε ξεκάθαρη/ος και απόλυτα συνεργάσιμη/ος.