H Λάρισα ήταν ο προτελευταίος σταθμός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψηφίου στις εσωκομματικές εκλογές, Νίκου Ανδρουλάκη. 

Μιλώντας σε ξενοδοχείο της πόλης σημείωσε ότι "γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να αλλάξει ώστε το ΠΑΣΟΚ να γίνει ακόμη πιο δυνατό την επόμενη ημέρα των εκλογών".

Για αυτόν τον λόγο επισήμανε πως "στις εκλογές της Κυριακής δεν ψηφίζουν μόνο για πρόεδρο του κόμματος, αλλά και για να γίνει το ΠΑΣΟΚ η επόμενη κυβέρνηση στη χώρα".

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κατηγόρησε ότι είναι "κρατικιστής για τους ισχυρούς και νεοφιλελεύθερος για τον λαό".

Του καταλόγισε ευθύνες για την "κατάρρευση", όπως είπε, του ΕΣΥ και για την κατάσταση στην παιδεία, το θέμα της ακρίβειας και τις αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας.

Νωρίτερα μιλώντας σε ΜΜΕ και αναφερόμενος στα Τέμπη με αφορμή τη χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, τόνισε πως "πρέπει επιτέλους να μάθουμε την αλήθεια, να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και ο ίδιος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να λάμψει η αλήθεια, όπως έκανε στην πρόταση δυσπιστίας".

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προλόγισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, τον οποίο και ευχαρίστησε για μια σειρά γεγονότων που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές για τη διοίκηση της Περιφέρειας.

(*) φωτογραφίες από tinealarissa.gr 

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr