Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, σε περιοχές της Λάρισας για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά: 

Κυριακή 11/12/2022.

Από ώρα 07:30 – 11:30: α) Δημοτικά Διαμερίσματα Αμπελώνα, Βρυότοπου β) Συνοικία Καρκαντζή στον Αμπελώνα γ) Βόρειο τμήμα Γιάννουλης δ) Πελάτες κατά μήκος επαρχιακού δρόμου Γιάννουλης – Αμπελώνα από Μάρμαρα Κουκουράβα μέχρι Αμπελώνα ε) Πελάτες κατά μήκος επαρχιακού δρόμου Γιάννουλης – Τυρνάβου από Γιάννουλη μέχρι πρώην ALEX - PAK.

Από ώρα 12:00 – 14:30: α) Δημοτικό διαμέρισμα Κουλουρίου β) Σφαγεία Γυρτώνης.

Από ώρα 10:30 – 15:00: Οικίες και επιχειρήσεις πλησίον Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο ύψος των εκπαιδευτηρίων γυμνασίου Ράπτου και επιχείρηση Μαργαρίτα.

Από ώρα 07:30 – 14:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός Κασταλίας, από το ύψος της οδού Λεωφόρου Καραμανλή, έως την οδό Κασταλίας με αριθμό 18, β) οδός Βασ. Χατζηγεωργίου, γ) οδός Ροδόπης, από το ύψος της οδού Λεωφόρου Καραμανλή, έως την οδό Ροδόπης με αριθμό 31, δ) οδός Φλώρινας, από το ύψος της οδού Δαύλειας έως την οδό Φλώρινας με αριθμό 41, ε) οδός Θράκης, από το ύψος της οδού Κασταλίας έως την οδό Καστοριάς, στ) οδός Σαμουηλίδου, ζ) Επιχειρήσεις κατά μήκος της Λεωφόρου Καραμανλή, από το ύψος της οδού Κασταλίας έως την οδό Σαμουηλίδου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά Περιοχή, καθημερινά, αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ, www.deddie.gr