Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 25/09/2022.


Από ώρα 08:00 - 15:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός Λατταμύας, από το ύψος της οδού Δήλου έως την οδό Κέλλα, β) οδός Μήλου, από το ύψος της οδού Λατταμύας, έως την οδό Σίφνου, γ) οδός Στεφ. Σαράφη, δ) οδός Δημ. Μπατζιοτέλη, ε) οδός Κέλλα, στ) οδός Θυμάτων κατοχής, από το ύψος της οδού Κέλλα έως την οδό Θυμάτων Κατοχής με αριθμό 36, στ) οδός Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος της οδού Πάρου έως την οδό Μήλου, ζ) οδός Σίφνου, από το ύψος της οδού Δήλου έως την οδό Σίφνου με αριθμό 80. (τμηματικά).

Από ώρα 10:00 – 15:00: Δημοτικά Διαμερίσματα: Δένδρα, Αγ. Σοφία


-----------------------------------------------------------------------------

Επίσης, στην ΕΠΑΡΧΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου: 

Από ώρα 08:00 – 12:30: Οικισμοί Δήμου Φαρσάλων: α) Βασιλί, Κ. Δασόλοφος, Άνω και Κάτω Βασιλικά, Πολυδάμειο, Ρήγαιο, Ασπρόγεια, Αργιθέα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναγράφεται πιο πάνω, γι’ αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται κάτω στο έδαφος γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά Περιοχή, καθημερινά, αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ, www.deddie.gr