Επίσκεψη στη συνοικία της Τούμπας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άκης Νασιώκας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες. Μετά το ντέλος της επίσκεψης ο κ.Νασιώκας δήλωσε τα εξής: «Το ΠΑΣΟΚ είναι σε διμέτωπο αγώνα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί διεκδικεί την ανατροπή των νσυσχετισμών.

Κάποιοι θέλησαν να μονοπωλήσουν την εκπροσώπηση των προοδευτικών δυνάμεων ισχυριζόμενοι ότι “είναι κάθε λέξη του Συντάγματος”, μας κυβέρνησαν με διχαστικά διλήμματα ενός παρελθόντος, αναιρούσαν κάθε όρο παραγωγής κοινωνικών συναινέσεων, κάτι που είναι αρχή και στόχος κάθε δημοκρατικής διακυβέρνησης.

Κάποιοι άλλοι σήμερα θεωρούν την αυτοδυναμία τους πανάκεια της πολιτικής σταθερότητας και της οικονομικής ανάπτυξης, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κοινή γνώμη είναι αδιάφορη για την ποιότητα και την γνησιότητα της Δημοκρατίας μας.

Το Κίνημα μας διεκδικεί ένα μεγάλο ποσοστό που θα το καταστήσουν την ισχυρή δύναμη που θα καθορίσει τις εξελίξεις προς όφελος των μεσαίων και κατώτερων στρωμάτων.’’